23 Haziran 2014 Pazartesi

Mayo Modelleri

Mayo modelleri havaların ısınmasıyla gün yüzüne çıktı. Her marka kendi yaz kreasyonlarını tanıtmaya başladı. Dolaplarda sakladığımız kısa kollular ve şortlar artık daha ön plana getirildi. Bayanların tatil için araştırmaya başladığı mayo modelleri ise rafları süslemeye çoktan başladı.

Her bütçeye ve bedene göre listelenen mayolar renkleriyle göz kamaştırıyor. 2014 yaz modasını takip edenlere özel olarak satışa sunulan mayolar en uygun fiyatlarla Giyimex.com’da sizleri bekliyor. Kadınların beklenti ve istekleri göz önünde bulundurularak tasarlanan 2014 mayo modelleri, çarpıcı, etkileyici ve fit görünüme kavuşmak isteyenleri cezbediyor. Mayoların üretiminde kullanılan renkler ise tüm yaz boyunca dillerden düşmeyecek, görenleri kendisine hayran bırakacak tonlardan oluşuyor. Sizlere sunduğumuz mayolar arasından sizi en çok yansıtanı seçip sipariş vererek kısa sürede kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.


Bu yaz plaj ve havuzlarda hanımlar dikkatleri üzerine çekerek, 2014 mayo modasını yansıtacaklar. Farklı kesimler, farklı tarzlar ve farklı renkler ile kendi modanızı oluşturabilirsiniz. En güzel kombinleri ise Giyimex.com adresinde bulabilirsiniz. İç açıcı mayo modelleri arasından en çok hoşunuza gideni hemen seçin ve sipariş vererek tatil için hazırlığınıza ilk adımı atın.


2014 mayo modelleri arasında iddialı desenler ve kesimler göreceğiz. Özellikle mayoların sırt tasarımları bu yıl bayanların çok dikkatini çekecek ve çok hoşlarına gidecek. Yeni sezon mayoları yakından incelemek ve en uygun fiyata satın almak için http://www.giyimex.com/Mayo-Modelleri internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder