23 Haziran 2014 Pazartesi

Mayokini

Mayokini modellerini plaj ve havuz başlarındaki bayanların üzerinde sıkça göreceğimiz günler geldi. Sıcak yaz aylarında serinlemek için denize giren bayanların mayokini seçimlerini yapabilmeleri için çok farklı desenler satışa sunuldu.

Her yıl yaza hazırlık aşamasında ünlü markaların düzenlediği defilelerde tanıtılan mayokini modelleri, bu yıl da ünlü mankenler tarafından gözler önüne serildi. Bunlardan birisi de dünya markası Pierre Cardin. Sade ve bu yazın renklerini taşıyan yeni mayokiniler ile hanımlar kendilerini mükemmel hissedecek. Giyimex.com adresinde sizleri bekleyen 36, 38, 40 ve 42 beden mayokini modelleri, en uygun fiyatlarla satılmaktadır!


Pierre Cardin tarafından üretilen ve Giyimex tarafından tatile çıkacaklara sunulan ürünlerde Nar, Mor, Sax ve Kırmızı renkler göze çarpıyor. Tek renk ve desenli olarak iki ayrı kategoride görebileceğiniz ürünler arasından sizi en çok yansıtanı seçip hemen sipariş verebilirsiniz. Boyundan askılı ve belden askılı olarak farklı mayokini modelleri sizleri bekliyor. KDV dahil fiyatlar ve inanılmaz taksit seçeneklerini sakın kaçırmayın!

Güncel mayokini fiyatları ve taksit seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak isterseniz http://www.giyimex.com/Mayokini-Modelleri kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder